19 ноември 2014 г.

Целувки от сърце






Днес си имам малък празник приятели!!
Преди една година, на този ден се появи плахо моята "Кулинарна авантюра" :))
Дали е авантюра за вас не знам, но за мен е една истинска кулинарна авантюра! 
Независимо, че моите предложения тук са простички и обикновени, те правят живота ми много по-вкусен, повярвайте ми :))
За една година научих много, вдъхновявах се от толкова хубави кулинарни местенца, намерих чудесни и усмихнати хора! Щастлива съм, че много от вас откриват по нещо полезно тук, и се отбиват и поспират с удоволствие!! 
Усмихват ме вашите коментари, пожелания  и вълнения! 
"Кулинарна авантюра" е част от моя живот, а всички вие сте част от нея!!
Почерпете се с едни вкусни целувки, направени специално за днешния ден!
Не станаха точно такива, каквито си ги бях представяла. Но на поправката се надявам да изглеждат по-добре!! Човек се учи докато е жив нали, а аз не се срамувам да показвам и неуспехите си. Но повярвайте, мнооого са вкусни :))



Благодаря !!! И да ви е сладко приятели :))

20 коментара:

  1. Вили, пристигам първа да ти честитя празника и да се почерпя с вкусните целувки!
    С удоволствие се отбивам в твоето уютно местенце!
    Пожелавам ти очарованието, с което ме плени никога да не те напуска, да продължаваш да готвиш с любов и да ни радваш с хубави рецепти!
    Сърдечни поздрави и прегръдки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ехааа Хриси, какви мили думи!! Добре си ми дошла и ти благодаря от сърце, големи прегръдки и от мен :)

      Изтриване
  2. Честит празник на теб и на твоето семейство, Вили! Продължавай да ни радваш с нови кулинарни творения, а ние с радост ще се отбиваме в блога ти.Наздраве!

    ОтговорИзтриване
  3. Вили, честит празник на блогчето ти!
    Знаеш, че съвършенството се крие в простоте неща, така че както ти си казала "простичките и обикновени неща" са най-вкусни. А пък и другото - човек цял живот се учи и опитва и новости.
    Важно е на теб да ти е приятно тук, а и на нас четящите уверявам те - също ни е изключително приятно, или поне на мен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Веси, благодаря ти много!!! Радвам се, че намерих такива чудесни и усмихнати хора като теб! И как да не ми е приятно с вас!! Прекрасен ден Веси :)

      Изтриване
  4. Вили, честита блогогодинка! Пожелавам ти още много вкусотии за вас ( и за нас ), много почитатели и нови приятели и страхотни емоции :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти мила Люси, вие всички сте едно голямо вдъхновение за мен! Емоциите и усмивките ви ме правят истински щастлива :)

      Изтриване
  5. Вилиии, ето ме и мен на опашката, чакащи да те поздравят! :) Идвам с един много пъстър букет от усмивки и всичките ти ги поднасям! А всяка една от тях ти пожелава здраве за теб и близките ти, за да имаш спокойствието да твориш. И безброй много вдъхновяващо щастие, за да изпъстряш все така с вкусотии местенцето си. Честит рожден ден на "Кулинарна авантюра"! Винаги надничам с любопитство и си тръгвам доволна от тук. Няма да пропусна и тези прекрасни целувки - много любим десерт, който даже май си обогатила (ще чакам да издадеш какво се крие под тях). ;) Прегръдки, Вили, и все така с желание напред!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Прекрасен букет Гери, благодаря ти мила! Благодаря за пожеланията и милото присъствие на празника ми днес! Почерпи се, пък когато направя пак ще издам и какво се крие под тях, е, дано само пак не се изложа :)
      Прегръдки Усмивке!!!

      Изтриване
    2. Само ти мислиш, че си се изложила. ;)

      Изтриване
    3. Една част от шприца беше нейде загубена от малкото зверче у дома, а ми се искаше така да ги завъртя хубаво тези целувки :)

      Изтриване
  6. Къде им намираш кусури, не разбрах? Предполагам като за празник си направила двойна тройна доза, защото ние сме решили да празнуваме заедно с теб:))) ами честит 1 РД на блогът ти , прекрасно местенце за рецепти, идеи и усмивки, за нещата в кухнята такива, каквито са! Прегръдки от мен, с пожелания за много вдъхновения!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имат, имат Кате :) Но на поправката ще разбереш :) Благодаря ти, че си тук и ти с мен на този ден, почерпи се! Ти си едно прекрасно вдъхновение за мен, една от многото светлинки в интернет пространството!! Някой ден се надявам с всички вас да се видим и в реалния живот! Сърдечни прегръдки мила Кате :)

      Изтриване
  7. Честита първа годинка и от мен, Вили! Винаги е приятно да се отбива човек на толкова уютни и усмихнати местенца като твоето. Прегръдка и от мен с пожелание за нестихващо вдъхновение и много, много усмивки с твоята авантюра :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ради, много ти благодаря за пожеланията и се радвам, че усещаш така моето местенце :) Прегръдки и усмихнат ден!

      Изтриване
  8. Вили, да е винаги така вкусно, приятно и уютно виртуалното ти местенце! Обичам импровизациите ти и вмъкването на личен почерк в рецептите! Още много години да пишеш със същото желание и любов! Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Снежи, благодаря ти, ти си едно от моите вдъхновения! Силно се надявам да празнувам още дълго този ден! Прегръдки :)

      Изтриване
  9. Честита първа годишнина, Вили! Още много години да празнуваш и да обогатяваш блога си с все така вкусни и интересни рецепти!
    Сърдечни поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Тили! Дано, ти си един пример за всички ни, поздрави и усмихнат ден ти желая :)

      Изтриване