tag:blogger.com,1999:blog-390844472469739422.post3585669720378295052..comments2024-03-11T16:24:10.718+02:00Comments on Кулинарна авантюра: Еклери със солен пълнежВиолета Василева / Кулинарна Авантюра http://www.blogger.com/profile/03335437745350165609noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-390844472469739422.post-36448922262827097902014-08-11T00:58:04.585+03:002014-08-11T00:58:04.585+03:00:) Благодаря Веси, за майтап и симпатични даже ста...:) Благодаря Веси, за майтап и симпатични даже станаха:)Виолета Василева / Кулинарна Авантюра https://www.blogger.com/profile/03335437745350165609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-390844472469739422.post-11803897870795373352014-08-10T22:33:29.161+03:002014-08-10T22:33:29.161+03:00Вили, ама пък вкусни и симпатични изглеждат!Вили, ама пък вкусни и симпатични изглеждат!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-390844472469739422.post-46647639412260108912014-08-06T15:45:34.915+03:002014-08-06T15:45:34.915+03:00Благодаря Вики :) Така е, капризни са, но със сигу...Благодаря Вики :) Така е, капризни са, но със сигурност човек се учи от грешките си, е поне аз :) Поздрави Вики :)Виолета Василева / Кулинарна Авантюра https://www.blogger.com/profile/03335437745350165609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-390844472469739422.post-1889906261457812292014-08-06T11:48:30.910+03:002014-08-06T11:48:30.910+03:00Еклерите са капризна работа :) Но пък изглеждат ап...Еклерите са капризна работа :) Но пък изглеждат апетитно, сигурно и много вкусни :) Гафовете в кухнята ни правят по-добри следващия път, затова не се ядосвай :)<br />Слънчев и усмихнат ден,<br />ВикиВикиhttps://www.blogger.com/profile/16573397037646668842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-390844472469739422.post-30935811326011836572014-08-06T01:21:27.872+03:002014-08-06T01:21:27.872+03:00Благодаря Гери :) Ама ти си успешен кулинар мила !...Благодаря Гери :) Ама ти си успешен кулинар мила !! А неволи и гафове имат дори и най-големите кулинари :) Поздрави и успех с млина :) Виолета Василева / Кулинарна Авантюра https://www.blogger.com/profile/03335437745350165609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-390844472469739422.post-77183366637386635502014-08-06T01:03:54.839+03:002014-08-06T01:03:54.839+03:00Никой не забеляза, но аз си признах :) Но бяха пък...Никой не забеляза, но аз си признах :) Но бяха пък толкова вкусни, а и на вид симпатични, та скоро ще поправя "гафа", но с друг пълнеж :) Прегръдки Катенце :)Виолета Василева / Кулинарна Авантюра https://www.blogger.com/profile/03335437745350165609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-390844472469739422.post-30607283088133326572014-08-05T21:31:40.316+03:002014-08-05T21:31:40.316+03:00Вили, само ти си знаеш, че е "гаф". И ак...Вили, само ти си знаеш, че е "гаф". И ако аз имам такива гафове, то ще съм толкова успешен кулинар. :)<br />Тези дни, например, два пъти се мъча с един чудно вкусен млин, ама все тиклав ми се получава. Не иска и не иска... Какво да се прави, има и такива неволи. :)<br />Поздрави и още веднъж браво за вкусната идея!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-390844472469739422.post-19965752129112263682014-08-05T18:49:57.265+03:002014-08-05T18:49:57.265+03:00Е, виж това е страхотна идея, дори толкова оригина...Е, виж това е страхотна идея, дори толкова оригинално се е получило, че съм сигурна, че никой не е забелязал "гафът". И на мен ми се случи веднъж с едни еклери, така хубаво се надуха, пък после спаднаха и станаха като мекици:))) Всеки има своите трудни моменти в кухнята, важното е, че има хора като теб и другите кулинарни блогъри, които да споделят как бихме могли да реагираме. Прегръдки!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.com