tag:blogger.com,1999:blog-390844472469739422.post94949445434399963..comments2024-03-11T16:24:10.718+02:00Comments on Кулинарна авантюра: Бисквитена торта с крем от стар хлябВиолета Василева / Кулинарна Авантюра http://www.blogger.com/profile/03335437745350165609noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-390844472469739422.post-42902584536446447572016-04-17T16:41:40.705+03:002016-04-17T16:41:40.705+03:00Страхотна торта! И аз я правя вкъщи редовно, но аз...Страхотна торта! И аз я правя вкъщи редовно, но аз редувам - бисквити, крем и банани. (( :Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07567909879185345171noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-390844472469739422.post-86053456049776940522015-02-08T17:03:48.842+02:002015-02-08T17:03:48.842+02:00Ооооо, само като чета и вече знам колко вкусно е с...Ооооо, само като чета и вече знам колко вкусно е станало. Това е идейка с блатовете, сигурна съм, че тортичката е станала чудесна Стели! <br />Пък калоричното ..., то каквото и сладичко да е, все е калорично :)<br />Благодаря ти, че надникваш в моето местенце и ми се доверяваш, поздрави сърдечни Стели!!Виолета Василева / Кулинарна Авантюра https://www.blogger.com/profile/03335437745350165609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-390844472469739422.post-37853346285663323972015-02-08T00:29:52.110+02:002015-02-08T00:29:52.110+02:00Благодаря за бързия отговор,не само я направих и с...Благодаря за бързия отговор,не само я направих и стана ,но направих и 2-ра с"малки" промени какво се получи още не знам.Вместо хляб използвах начупен "купешки"блат и вместо бисквити пак такъв блат.Кремчето самостоятелно го опитах и не беше никак лошо.И пак е много калорична ама........Поздрави!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00970872945416481480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-390844472469739422.post-12480357754761394572015-02-07T16:25:27.754+02:002015-02-07T16:25:27.754+02:00Здравейте Стелияна :) Не се пресича, трябва единст...Здравейте Стелияна :) Не се пресича, трябва единствено да се обърка добре, с пасатор, с миксер или с каквото имате под ръка, до гладка, еднородна смес. Подсещате ме, че трябва да направя отново тази торта и да подменя снимката тук. Наистина става вкусна, но и много калорична :) <br />Надявам се и на Вас да се хареса, ако решите да я направите!!<br />Поздрави!Виолета Василева / Кулинарна Авантюра https://www.blogger.com/profile/03335437745350165609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-390844472469739422.post-83241581185415372442015-02-07T12:49:18.957+02:002015-02-07T12:49:18.957+02:00Здравейте,този крем не се ли пресича?Здравейте,този крем не се ли пресича?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00970872945416481480noreply@blogger.com