3 януари 2015 г.

Лесна торта с бишкоти и домашен млечен крем

 Лесна и бърза бишкотена торта, и ефектна при това, която съм сигурна честичко си правите у дома.



Кремът за тортата е същият като тук, само преди да поставите оградката от бишкоти в тортена  форма с падащо дъно, предварително ги потопете за кратко в прясно мляко.
Редите един ред бишкоти на дъното, напоявате по желание с прясно мляко, сок от компот или дори кафе, отгоре крем, после пак ред бишкоти, напоявате, пак крем.
Между редовете от бишкоти и крем можете да сложите орехи или някакво сладко.
Оставяте да стегне за 2-3 часа, и след това освобождавате от ринга внимателно.
Украсявате по желание и с фантазия.


Да ви е сладко! 


8 коментара:

  1. Ето това е любимата ми торта :) ...бишкоти, кремче ...мммм!
    Поздрави, Вили!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Знам, знам Хриси :) А пък на мен твоите торти са ми всичките любими!!
      Поздрави :)

      Изтриване
  2. Чудесна, отново въображението ти ни поднася ефектен резултат. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Кате, набързо скалъпена, и без да искам се получи :)
      Поздрави и от мен :)

      Изтриване
  3. Толкова е креместа, сочна и красива, Вили, браво!
    Честита Нова година! Желая ти крепко здраве, безброй усмивки и всичко най-добро на цялото ти семейство! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Гери :) Прекрасна нова година и на теб, да се връщат пожеланията ти с пълни шепи и в твоето семейство !!

      Изтриване
  4. Честита Новата 2015 година , Вили ! Нека тя ти донесе много нови кулинарни вдъхновения, здраве и сбъднати желания !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да е честита и на теб Ели :) Прекрасни пожелания, нека и на теб донесе здраве и много прекрасни моменти!!!

      Изтриване