Лесна и бърза бишкотена торта, и ефектна при това, която съм сигурна честичко си правите у дома.
Кремът за тортата е същият като тук, само преди да поставите оградката от бишкоти в тортена форма с падащо дъно, предварително ги потопете за кратко в прясно мляко.
Редите един ред бишкоти на дъното, напоявате по желание с прясно мляко, сок от компот или дори кафе, отгоре крем, после пак ред бишкоти, напоявате, пак крем.
Между редовете от бишкоти и крем можете да сложите орехи или някакво сладко.
Оставяте да стегне за 2-3 часа, и след това освобождавате от ринга внимателно.
Украсявате по желание и с фантазия.
Да ви е сладко!
Ето това е любимата ми торта :) ...бишкоти, кремче ...мммм!
ОтговорИзтриванеПоздрави, Вили!
Знам, знам Хриси :) А пък на мен твоите торти са ми всичките любими!!
ИзтриванеПоздрави :)
Чудесна, отново въображението ти ни поднася ефектен резултат. Поздрави!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти Кате, набързо скалъпена, и без да искам се получи :)
ИзтриванеПоздрави и от мен :)
Толкова е креместа, сочна и красива, Вили, браво!
ОтговорИзтриванеЧестита Нова година! Желая ти крепко здраве, безброй усмивки и всичко най-добро на цялото ти семейство! :)
Благодаря ти Гери :) Прекрасна нова година и на теб, да се връщат пожеланията ти с пълни шепи и в твоето семейство !!
ИзтриванеЧестита Новата 2015 година , Вили ! Нека тя ти донесе много нови кулинарни вдъхновения, здраве и сбъднати желания !
ОтговорИзтриванеДа е честита и на теб Ели :) Прекрасни пожелания, нека и на теб донесе здраве и много прекрасни моменти!!!
Изтриване