Нещо набързо, обикновено, простичко и същевременно вкусно :)
Продукти:
2 бр. яйца
250 г. гъби
сол, черен пипер млян на вкус
3 с.л.олио
1 връзка магданоз пресен
2 бр. яйца
250 г. гъби
сол, черен пипер млян на вкус
3 с.л.олио
1 връзка магданоз пресен
СТЪПКИ:
1. Измиваме, почистваме и нарязваме на тънки шайби гъбите.
2. В малко мазнина
(около 3-4 с.л.), сол и чер пипер на вкус ги задушаваме до
полуготовност.
3. В подходяща тавичка прехвърляме готовите гъби и
правим две гнезда от тях. В оформените гнезда чукваме яйцата (отгоре ги поливаме леко с малко олио) и запичаме
във фурната до побеляване на белтъка.
4. Гарнираме по желание с нарязан на ситно магданоз.
Тук преди да ги сервирам малко се поулисах в аранжировката :)
Бързо, лесно и вкусно :)
Няма коментари:
Публикуване на коментар