Много позната рецепта в мини вариант :)
Тези хапки ги правих миналото лято и тогава и идея си нямах, че ще ми трябват по-свестни снимки, които някъде ще показвам :) Но ще се задоволите и с тези, защото искам да споделя чудесният вкус на тези бюречета :)
Продукти:
печени чушки
сирене
кашкавал
яйца
галета
брашно
пресен копър (по желание)
СТЪПКИ:
1. Всяка чушка я цепвате на две половини. Върху всяка половинка от вътрешната страна слагате по дължина малко сирене и парче тънко нарязан кашкавал, поръсвате с копър, загъвате на стегнато рулце.
2. В отделни купички си приготвяте за панировката разбити яйца, брашно и галета.
3. Всяко рулце последователно овалвате в брашно, потапяте в яйце, накрая в галета и пържите до златисто и от двете страни.
В моя случай, аз поднесох с ориз с фиде
Бързо, лесно и вкусно :)
Няма коментари:
Публикуване на коментар